Skip to primary navigation Skip to content Skip to footer

Rondvaart met diner

Lunch of diner rondvaart in een romantische salonboot

Quick Details

Prive rondvaart met diner aan boord van een romantische salonboot

From :

350

Luxe 3-gangen diner aan boord van salonboot Delphine

Beleef een onvergetelijke rondvaart met lunch of diner aan boord van een salonboot in Amsterdam. Aan boord van onze stijlvolle en romantische salonboot Delphine serveren wij een seizoensgebonden 3-gangenmenu aan een klassiek gedekte witte tafel, geschikt voor twee tot zes personen – ideaal voor een intiem samenzijn, romantisch uitje of een bijzondere viering.

Avond rondvaart met diner

De Delphine vertrekt voor zowel de lunch rondvaart als diner rondvaart vanaf de steiger van het H’ART Museum. Tijdens deze culinaire vaartocht varen we over de prachtige grachten van Amsterdam: van de Prinsengracht, waar we het voorgerecht ophalen, naar de Spiegelgracht en langs het Rijksmuseum. Daarna keren we terug naar het restaurant voor het hoofdgerecht en dessert.

Het eten aan boord van een salonboot wordt vers bereid en de keuze van het menu en bijpassende wijnen maakt u eenvoudig tijdens de vaart. Het menu wisselt met de seizoenen. Als extra service kunt u de kleur van de tafelsetting zelf kiezen – voor een volledig gepersonaliseerde ervaring van eten aan boord van een salonboot.

salonboot Delphine

VOORBEELD MENU LENTE/ZOMER

Voorgerechten

Salade van gemarineerde rode zalm & gerookte zalm, aardappel, granny smith, biologisch eitje en dillemayonaise met zoetzuur

Carpaccio van zacht gegaarde kalfsfricandeau met knoflookcroutons, waterkers, Parmezaan en sauce gribiche

Tabouleh van couscous met Taggiasche olijven, Griekse fetakaas, humus met verse munt en pijnboompitten

Hoofdgerechten

Op de huid gebakken zeebaars met kreeftenrisotto, zeekraal, beurre blanc en Zeeuwse mosselen

Kip Saltimbocca met Parmaham, gnocchi, gegrilde courgette en jus van kip en gerookte knoflook

Steak bearnaise met pommes gratin, haricot verts met spianata romana en bitterbal van rund

Aubergine ravioli met bocconcini, geroosterde pompoen, rucola- pesto en tomatenjus

Nagerechten

Taartje van chocolademousse, sinaasappel en Oreo koekjes & yoghurtbavarois met rood fruit

Selectie van Hollandse en buitenlandse kazen met kletzenbrood, walnoten, druiven en appelstroop