Quick Details
Aan boord van onze charmante salonboot Delphine serveren wij een 2- of 3-gangen menu tot 6 personen.
De boot vertrekt vanaf de steiger van het H’ART Museum en vaart dan richting de Prinsengracht naar een restaurant om het voorgerecht op te halen . Vervolgens varen wij richting Spiegelgracht en Rijksmuseum en keren dan terug naar het restaurant om het hoofdgerecht en dessert op te halen.
De keuze van het menu, evenals bijbehorende wijnen, kan aan boord gemaakt worden. Het menu wisselt met de seizoenen (zie voorbeeld menu beneden). Als extra service geven wij u de mogelijkheid om de kleur van de tafelsetting te kiezen.
VOORBEELD MENU LENTE/ZOMER
Voorgerechten
Salade van gemarineerde rode zalm & gerookte zalm, aardappel, granny smith, biologisch eitje en dillemayonaise met zoetzuur
Carpaccio van zacht gegaarde kalfsfricandeau met knoflookcroutons, waterkers, Parmezaan en sauce gribiche
Tabouleh van couscous met Taggiasche olijven, Griekse fetakaas, humus met verse munt en pijnboompitten
Hoofdgerechten
Op de huid gebakken zeebaars met kreeftenrisotto, zeekraal, beurre blanc en Zeeuwse mosselen
Kip Saltimbocca met Parmaham, gnocchi, gegrilde courgette en jus van kip en gerookte knoflook
Steak bearnaise met pommes gratin, haricot verts met spianata romana en bitterbal van rund
Aubergine ravioli met bocconcini, geroosterde pompoen, rucola- pesto en tomatenjus
Nagerechten
Taartje van chocolademousse, sinaasappel en Oreo koekjes & yoghurtbavarois met rood fruit
Selectie van Hollandse en buitenlandse kazen met kletzenbrood, walnoten, druiven en appelstroop