Dinner and Lunch cruise 3-course menu
LENTE MENU
Voorgerechten
Zalm poké bowl
Kleine poké bowl met gepekelde zalm, avocado, zoetzuur, edamame,
tobiko, rijst noodles & mango curry dressing (vegan ook mogelijk)
Beef bbq carpaccio
Schotse black angus met Parmezaan, kappertjes, groene kruiden,
knoflookcroutons, bbq saus en yogonaise
Gadogado
Met haricots verts, komkommer, gefrituurd hoeve eitje, tempeh, lonton en
pittige pindadressing (vegan ook mogelijk)
Hoofdgerechten
Zeebaars & gamba a la plancha
Met brandade, Jamon Ibérico, sherry beurre blanc en saffraan aioli
Poulet fricassee
Zacht gegaarde biologische kippendijen met romige champignons &
krieltjes
Beef teriyaki
Gemarineerd en gegrild met chow mein en Japanse mayonaise
Linguine al aglio
Met rucolasalade en pecorino
Nagerechten:
Petit clafoutis met pure chocolade crème & pêche melba panna cotta
Selectie van Europese kazen met vijgenbrood en appelstroop
***
Spring menu 2025
Starters
Salmon poké bowl
Small poké bowl with cured salmon, avocado, sweet and sour, edamame,
tobiko, rice noodles & mango curry dressing ( vegan also possible)
Beef bbq carapaccio
Scottish black angus with Parmesan, capers, green herbs, garlic croutons,
bbq sauce and yogonaise
Gadogado
With haricots verts, cucumber, deep fried free range egg, tempeh, lonton
and spicy peanut dressing ( vegan also possible)
Main courses
Seabass & king prawn a la plancha
With brandade, jamon Ibérico, sherry beurre blanc and saffron aioli
Poulet fricassee
Slow cooked organic chicken with creamy mushrooms and small potatoes
Beef teriyaki
Grilled and marinated with chow mein and Japanese mayonnaise
Linguine al aglio
With argula salad and pecorino
Desserts
Petit clafoutis with pure chocolate crème & pêche melba panna cotta
Selection of European cheeses with fig bread and apple sirup