Dinner Boat Menu
3-course menu
(English version of menu below)
*****
Menu 2025
voorgerechten
Tonijn carpaccio
Van yellowfin tonijn met kappertjes, groene kruiden en Japanse kaviaar
mayonaise
Peking Poké
Salade van sushi rijst, dun gesneden “Peking” eend, komkommer zoetzuur,
hoisinsaus, en gefrituurde uitjes
Bospaddenstoelen
Gemengde, geroosterde paddenstoelen met salade van landcress, zilveruitjes,
knoflookcroutons en truffel pecorino
Hoofdgerechten
Thaise garnalen curry
Groene curry met gamba’s & geroosterde zeebaars, wordt geserveerd met witte
jasmijnrijst
Parelhoen suprème
Geroosterde parelhoen met aardappel-knolselderij gratin, gegrilde sjalotten en
morillessaus
Steak Bearnaise
Gegrilde flat iron steak met pommes confit, haricots verts met Zeeuws spek en
bearnaisesaus
Ravioli parmigiano reggiano
Vegetarische ravioli gevuld met Parmezaanse kaas met walnoten, gefrituurde
salie en Parmezaan roomsaus
Nagerechten
Sinaasappel crème karamel & taartje van pure chocolade en bosbessen
Selectie van Europese kazen met vijgenbrood en appelstroop.
****************
English version of Menu 2025
Starters
Tuna Carpaccio
Yellowfin tuna with capers, fresh herbs and Japanese caviar mayonnaise
Peking Poké
Sushi rice salad with thinly sliced “Peking” duck, sweet and sour cucumber,
hoisin sauce, kentang crisps and crispy onions
Forest Mushrooms
A mix of roasted wild mushrooms with landcress salad, pickled pearl onions,
garlic croutons and truffle pecorino
Main Courses
Thai Prawn Curry
Green curry with king prawns and roasted sea bass, served with white jasmine
rice
Guinea Fowl Suprême
Roasted guinea fowl with potato-celeriac gratin, grilled shallots and morel
mushroom sauce
Steak Béarnaise
Grilled flat iron steak with pommes confit, green beans with Zeeland bacon and
Béarnaise sauce
Ravioli Parmigiano Reggiano (vegetarian)
Ravioli filled with parmesan cheese served with walnuts, crispy sage and
Parmesan cream sauce
Desserts
Orange Crème Caramel served with a dark chocolate and blueberry tart
Selection of European Cheeses with fig bread and apple syrup